Nuže jak bych tedy začal v tomto tématu...
Všechno to odstartovalo v době, kdy jsme byli všichni jako jedna velká rodina v clanu [DL] - Devátá Legie, kde jsme ze zacatku byli celkem slaby clan, ale postupne jsme nabirali nove cleny a spolecne s vycvikem jsme se dostavali do kategorie "lepsich clanu".
(Pokud nekdo chce vedet... ja osobne jsem vstoupil do clanu s M6 coz byl VI. tier USA HT - Heavy tank).
No a krom toho, ze jsme trenovali a hrali spolu cety, (zduraznuji cety, roty jsme tehda skoro vubec nehrali, takze si toho vazte novacci), jsme se i pomalu zacali ucastnit CW - Clan Wars - neboli clanovych valek.
Avsak po case nasich zdaru i nezdaru, strastiplnych i zabavnych a vzrusujicich okamziku se k nam dostala do clanu žena. Samozrejme, vsichni z toho udiveni a jelikoz nechci nikoho jmenovat, tak nebudu rikat jeji ani jmeno velitele. Nicmene jak byli "vsichni" tak okouzleni, tak se dohodl sraz v Brne, kde bydlel prave nas velitel.
Ja osobne jsem se toho nezucastnil, pro me je to daleko a zrovna v ten den, jsem delal neco jineho... coz me na jednu stranu mrzi, ale nechme to byt.
Mel to byt puvodne takovy poznavaci sraz... na zacatku bylo vse OK, trocha se pilo a bavilo, ale ke konci, kdyz mel nas velitel uz neco v sobe... tak se neovladl a vyjel po jedine zene v nasem clanu. Nastesti k nicemu hroznemu nedoslo, ale protoze z toho byl velitel uplne hotovy a chtel byt jenom s ni... tak delsi dobu vyhrozoval, ze pokud nebude ona s nim, tak rozpusti clan.
No a ona spolecne tady s nasim velitelem a jeste jednim se dohodla, ze radeji nez riskovat rozpat clanu, udelaji novy svuj vlastni s lidmi z [DL].
A tak se stalo v prosinci minuleho roku. V nasem [ULTRA] clane se meli veci uz trosku jinak, zpocatku to bylo trosku volnejsi.
Pak se k nam dostalo par lidi z [BIA] a ti zde sirili zase svoji "hierarchii" stylu taktizovani... coz bylo nejaky cas dobre, respektive bylo vyuzito k dobru... ale preci jen po case tu byly take nezdary a hadky jako v predchozim [DL]. A jelikoz lide (ne vsichni, ale vetsina) radi hraji jenom tak pro zabavu na odreagovani, tak zacali odchazet.
A ten nejmenovany druhy velitel, s kterym se dohodl vznik [ULTRA] byl casem sesazen z funkce, protoze to delalo neplechu. Ale on se s tim nechtel smirit, chtel svoji funkci zpet... ta mu byla nabidnuta za urcitych podminek, ty ovsem nechtel prijmout... tak zalozil svuj clan a to sice clan [LIBRA].
No a nejaky ten cas tu byl velitel clovek z toho clanu [BIA] ale ten pak spolecne s dalsimi odesel, protoze se pak malo hralo CW a celkove lidi byli rozhadani.
Ted je tedy nas velitel ten, koho vsichni dobre znaji
a hojne se jezdi roty... jo jeste abych nezapomnel drive jsme na CW pouzivali pod velenim [BIA]
ATC - Advanced Tactical Center - coz je programek na rozvrzeni taktiky na mapach... ted uz se od toho sice upada, ale i tak nasi velitele maji skvele napady
No a pokud jsem neco vynechal, tak se omlouvam, psal jsem to celkem v rychlosti....
Klidne mě doplňte, nemam nic proti tomu...
S pozdravem váš Axster